Nieuws

  • 25.12.2018 - 00:00

    Menu feestdagen 2018/2019

    Deze menu wordt uitsluitend geserveerd op 25 december en 1 januari mits reservatie.

    Luxemburgse schuimwijn Duchesse des Bernadins | 3 verzorgde hapjes 
    OF
    Mocktail rozemarijn| pompelmoes |3 verzorgde hapjes 


    Zalm mi-cuit |sesam | gel van soja | rammenas | zachte vinaigrette van gember
    OF
    Verse geitenkaas | verse kruiden | granaatappel | extra vierge


    Groenlandse heilbot | zoete aardappel puree | zeekraal | basilicumolie | gebrande venkel 
    OF
    Hertenkalf | crème van aardpeer | pompoen | geroosterde sjalotten | wild jus | aardappelsoesjes


    Gemarineerde Doyenne peer | chocolade | hazelnoot | flan van vanille

    Heerlijk kopje ambachtelijke koffie en asssortiment koekjes

    Menu 68 euro p.p. All - in (aperitief | water | aangepaste wijnen | koffie)